Sikereink - képzéseinkről írták

„Sokat tanultam, be akarom az itt hangzottakat beépíteni a munkámba. Szeretek dolgozni, emberekkel foglalkozni, és fontosnak tartom, hogy jól kommunikáljak az ügyfelekkel (eladó-vevő).
Ma útmutatást kaptam erre.
Köszönjük“

Ibolya

„Az egész tanfolyam nagyon tanulságos és tartalmas volt. Különösen tetszett és hasznos a vevő előválogatás, és az árulja, és el akarja adni eladók megkülönböztetése.
A tanfolyamot egyetlen ingatlanos kollégámnak nem ajánlom. Nehogy már a konkurenciám is okuljon belőle…“

Dr. Tóth András

„A mai nap folyamán tartott oktatás pozitív érzéseket szabadított fel bennem az ingatlanközvetítői szakmával kapcsolatban.
Új ismereteket kaptam, illetve technikás alkalmazása a gyakorlatban és ezek elsajátítása, illetve ezen ismeretek átadása a kollégáknak igen fontos lenne számomra.
Azt vettem észre, hogy félünk, tartunk az ügyfelektől, és ők diktálnak nekünk. Ezen tényleg változtatni kell. Ehhez kell a Tudás, Kontroll, Felelősség, Bizalom, Megértés, stb… Emésztenem kell a hallottakat, valamint jó lenne még hasonló képzéseken részt venni!!“

M. Attila

„A tanfolyam röviden, tömören, összefoglalta az ingatlanközvetítés lényegét. A lehetséges buktatókra felhívta a figyelmet, főleg olyan fontos szempontokat mutatott meg, amit más ingatlan-képzésen nem oktatnak. Különlegessége, hogy az érzelmi-lelki tényezőkre koncentrál, amelyek embereket cselekedeteikben valóban mozgatja, ezért itt hallott tudás birtokában sikeres ingatlanközvetítővé válhatok. Magabiztosságot adott a hiányosságok megmutatásával, a tudás megnevezésével. Nagyon tetszett, hogy az Univerzum törvényszerűségeit alkalmazza az ingatlan eladásban- ez a lehetőség számomra az ingatlanértékesítés terén meglepő és valóban vonzó.“

Mezei Éva

„Más megvilágításból láttam ezt a szakmát, és most letisztultabb lett. Olyan információkhoz jutottam, amiket a gyakorlatban is tudok hasznosítani, és így sikeresebb lehetek ebben a szakmámban.“

Adrányi Dorottya

„Magas szintű előadás, igen érdekes tartalommal, elvárásnak megfelelő érdekes előadásmód.“

M. János

„Számomra elég sok hasznos dolgot tartalmazott ez az oktatás, amit remélem, jól tudok majd hasznosítani a jövőben a sikeres ingatlanértékesítés érdekében.“

Horton Beatrix (Hazai ingatlan)

„Köszönöm az oktatást, más nézőpont alapján sikerül rálátnom az ingatlanközvetítő munkára. Úgy érzem, hogy sok hasznos tanácsot kaptam, újabb tudásra tettem szert. Mindezeket megpróbálom sikerrel hasznosítani.“

Kardos Melinda (Hazai ingatlan)

„Érdekes, számomra új szempontok, az interperszonális kommunikáció más alapokra való helyezésében. Prioritások letisztulása, módszertani újdonságok alá-fölérendeltségi viszony letisztázása. Az „Árulom.” és az „El akarom adni.” Ügyfél szétválasztása.“

Fodor Dávid

„Egy más dimenziót ismertem meg, nagyon jó volt az előadás, biztos vagyok benne, hogy sok mindent másképpen fogok tenni.“

Asztalos Attila

„Tetszett. Rávilágított dolgokra. Majd a gyakorlatba kiderül!“

Harsay Péter

„Bővebb ismeretet ad ingatlaneladásban.
Bizalom az iparág sikerében, működésében.
Gyakorlati példákat a siker érdekében.“

Méhész Tamás

„A tanfolyamról
Az irodánk jelenleg más alapon működik néhány igen jelentős kérdésben.
Az ismertetett módszer számomra szimpatikus, mert a gyakorlat próbáját hirdeti. Az „el akarom adni ügyfelek” és az információs adatlap vezetése a munka lényegére, fókuszálását, minőségi színvonalának emelését jelenti. A minőségi ingatlanértékesítés az elérendő cél. A módszer átvétele az eredményességet növeli.
Az oktatást hitelessé tette a gyakorlati tapasztalat. A hirdetés területén is sok dolog alkalmazható.“

M. Endre

„A célok fontossága maga a sikeres eladás első és legfontosabb lépése.“

T. I. Elit House

„Mit adott nekem a képzés?
- Eladók kiszűrése
- Szövegek-> Marketingek megírása
- Mik a hibáim?
- Marketing terv az eladáshoz
Újszerű volt, ötleteket adott és bíztató volt!“

név nélkül

„A tanfolyamon hallottak, a sok jó példa segíteni fog a további ingatlanközvetítői munka hatékonyabb végzéséhez. A kulcsmondatok megtanulása és alkalmazása bizonyosságot, öntudaterősödést biztosít. Egy nagyságrenddel legalább növelni fogja a bevételemet, és az eladni akarók szemléletmódjának az átalakítása igazi sikerélményben részesít.
Bp. 2013. 05. 18.“

Szabó György

„A fejlesztésre vonatkozó része tetszett. Találtam benne hasznos dolgokat.“

Judit

„Az „árulja ügyfél” és az „eladni akaró ügyfél” különválasztása ésszerű és hatékonyabb lehet a munkánk. A felvett lakások számának növelése is jó ötlet a választék növelése érdekében.
2005. 12. 15.“

Anikó

„Örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, hogy részt vegyek ezen az ingatlanos szemináriumon. Megtudtam konkrét adatokat, amelyek nagy eredményességet hozhatnak. A szeminárium tartalmazta azokat a lényeges elemeket, amelyek a „profi” értékesítéshez, vagy közvetítéshez szükségesek. Valós, tényleges adatokat kaptam, nem mellébeszélést. Számomra ez fontos!
Köszönöm, úgy érzem jó döntés volt.
Eger, 2004. március 12.“

Kántor Mária Dinamika3 Ingatlaniroda

„Nagyon jól éreztem magam, köszönöm!
Nagyon sokat tanultam, és azt gondolom, hogy a tanultakat maximálisan lehet, és fogom alkalmazni a munkámban. Sok régi információ adott, ami igazából nem is lett volna új, ha nem más valaki figyeli meg, hanem én jövök rá magamtól. Rá lett terelve a figyelmem a nagyon fontos adatokra, az alkalmazhatóságukra nagyon pontos és fontos megfigyelések alapján. Eddig is tudtam a dolgomat, mégsem alkalmaztam.
Ami eltűnt belőlem az a félelem, és sokkal magabiztosabb lettem.
Kaptam egy megerősítést arról, hogy én segítek, és így nem kell félelemben lennie, hanem jó a szándékom, és betartom, amit vállaltam és megdolgozom a pénzemért. Kaptam egy reményt arra, hogy ezen tevékenységet is lehet egyszerre profin hittel, szándékkal és etikusan csinálni úgy hogy közben még a céljaimhoz is hozzásegítem.
Köszönöm
Eger, 2004. 03. 12.“

Ites Kinga

„Tisztelt Büki Úr!
Nagyon sok mindent kaptam az Ön által megtartott intenzív ingatlanközvetítői tanfolyamtól. Eladási stratégiát, ügyfélközpontú megközelítést, új szemléletmódot, olyan gyakorlatban, alkalmazható módszereket, eszközöket kaptam, amelyek etikusak, szakszerűséget és bizalmat ébresztenek minden érdekelt fél vonatkozásában, az ingatlanközvetítő irányában. Összességében úgy érzem, jelentősen növekedni fog a munkám hatékonysága, ezzel együtt több sikerélményemre és anyagi juttatásokra fogok szert tenni.
Köszönöm Önnek a kiváló tanfolyamot, további munkájához jó erő és egészséget kívánok. Köszönettel:“

Árvai Márton Egertrend Ingatlaniroda

„Személy szerint én meg vagyok elégedve mindennel, amit hallottam. A saját munkámra is tökéletesen le tudom fordítani, és nagyon remélem alkalmazni is fogom tudni. Az idő eldönti!
Tanulság az előadásban, amit csinál az ember, azt szeresse csinálni.“

Károly

„Nagyon sok jó tanácsod hallottam. Szerintem több dolgot is rosszul csináltam eddig, most döbbentettél rá. Várakozásaimnak megfelelt a hallott anyag. Már a telefonos kapcsolatfelvételünknél éreztem, hogy ezt fogjuk kapni Tőled.
2005. október 24.“

Ecker László Panoráma Ingatlan és Hitel Iroda Kecskemét

„Élveztem nagyon, mert nem erre számítottam. Bevallom, hogy csak 5 órát aludtam, de a reggelit betartottam.
Úgy érzem, nagyon hasznos instrukciót kaptam és a jövőben biztosan kamatoztatni fogom. Érdekes kérdések merültek fel, illetve gondolatok lettek szavakba öntve, amelyek még bennem is megfogalmazódtak, de még nem mondtam ki őket.
Jövőre is gyere, mert évente 1x kell a tréning.
Köszönettel“

Lukács Bálint

„A tanfolyam sokat adott az ügyfelek kezelésével kapcsolatban. Sok megerősítést kaptam ki nem mondott sejtésemmel kapcsolatban.
Megtapasztaltam a kizárólagos szerződések pozitív megítélhetőségét.“

Bocskorné L. Csalogány Ingatlaniroda

„A szeminárium érdekes és hasznos volt, jó néhány élő, valóságos helyzetet és problémát értékelt ki. Kiemelném az eladó s a vevő kezelést, továbbá az egész ingatlan forgalmazással kapcsolatos új elveket. A lényeg: kevesebb munkával hatékonyabb értékelés.“

L. Z.

„Sok fenntartással, ellenállással küzdöttem az előadás előtt. A végére mégis én lettem, akinek talán a legjobban tetszett. Az 1., 2., óra után mást éreztem: ez az előadó érti a dolgát! Igen, én is így éreztem, Gondolom az ingatlanközvetítésről, az életről, amit hallottam. Talán ilyen lendülettel álltam neki a munkámnak 1,5 évvel ezelőtt.
Azóta csak veszítettem a hitből, lendületből, lelkesedésből... Jó volt hasonló gondolkodású ember előadását, véleményét hallgatni. Remélem kellő mennyiségű energiát sikerült begyűjtenem tőle, és hitet, hogy sikerül eredményesen, sikeresen folytatnom azt a munkát.“

Kiss K.

„Nagyon tetszett az, hogy szembeállítva láttam, az árulja, és el akarja adni ügyfelek tulajdonságait. Nagyon tetszett az, hogy hogyan lehet egy normális árat kieszközölni a tulajnál.
Eddig meg sem fordult a fejemben ez, hogy egy általánosságokban megfogalmazott hirdetést adjak fel, mert arra jön be sok érdeklődő.
Nagyon tetszett, köszi!“

név nélkül

„Soha nem foglalkoztam ingatlanközvetítéssel. De ez után a tanfolyam után rájöttem, hogy ez könnyű. Jó tudni, hogy az eladással, vétellel segítünk az embereknek. Ezzel a tanfolyammal meg lehet változtatni a piacot.
Tudom, hogy ez a sikerem kulcsa. Közvetíteni fogok!
Köszönettel“

név nélkül

„A legérdekesebb számomra az „ügyfélszűrés” módszere. Rájöttem, hogy mennyi plusz kört futottam idáig. A hirdetésekkel kapcsolatos információk is rendkívüli hasznosak számomra.
Ezen kívül semmi negatívumot nem írok ezentúl. Rájöttem, sok esetben én voltam az ügyfél „ingatlanosa” és nem Ő az én ügyfelem! (Negatív+)
Áralkunál is érdekes az árengedmény megfogalmazása, én még így soha nem alkalmaztam!
Fogom ezentúl!
Köszönettel“

Szűcs Ildikó

„Tetszettek a példák, amiken keresztül felépítetted a mondandódat. Az etikával kapcsolatban megemlített saját iroda emlegetését először toborzásnak hittem, de jól kivágtad magad, és GRATULÁLOK, kitűnő példának bizonyult az etika magyarázata kapcsán.
Köszönjük“

név nélkül

„A hallottak jó összefoglalása volt az ingatlan tevékenység helyes folyamatának. Sok dologra rávilágított.
Alkalmazni fogjuk! Remélem sikerrel!“

Bognár Léna

„Kedves Karcsi!
A tanfolyam sikere, mérhető az elkövetkező hónapok eredményességén fog látszani. Így most rögtön csak azt tudom írni, hogy nagyon sok,- a fejemben lévő tudást rendszereitek az általad elmondott mondatok. Az hogy miképpen szintetizálom, a személyes ügyességemen múlik. A módszere hatása máris érezhető az agyamban. A gondolataim pozitív irányba terelődtek, és a siker illatát megéreztem a levegőben. Eddig is szerettem a munkámat és hitem szerint a tanultakkal ez az érzés mélyülni fog.
Köszönöm szépen!“

N. Viktória

„Köszönöm, rengeteg komoly hasznos felhasználható dolgot tanultam. Azt várom az előadástól, hogy kevesebbet dolgozom feleslegesen, hatékonyabb leszek, és sikeresebb. Sok olyan dolgot hallottam, ami tulajdonképpen magától értetődő dolog, csak figyelmen kívül hagytam, vagy erőlködtem, mert nem tudtam elengedni olyan ügyfelet aki csak „ virtuális ügyfél” és teljesen felesleges vele foglalkozni. Megértettem, hogy a gondolkodás a kulcs és a hozzáállás valamint a problémakezelés. Ezen a gondolkodási metódus szinten sokkal eredményesebb lehetek.“

V. J.

„Nagyon frappáns, kreatív ötleteket hallottam. Érdekes előadást hallottam.
Most kezdem az ingatlanozást, amihez sok segítséget kapok az elhangzottak alapján.
2006. 02. 18.“

Kun Piroska